Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt och minnen

Det finns så mycken tröst
ljumma vindar mot min kind
tårarna torkar
ännu värmer solen
jag sitter i lä och väntar
spår av det som inte längre är
salt och minnen




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-30 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP