Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lätt att sluta röka!


Rökridån

RÖKRIDÅN

Visst bedövar
tobaksrökens rörelse
Den gör att vi strövar
i förströelse

och har ett tidsfördriv
i ett pauserat liv

Och rökridån
gör mig mån

om mitt självförräderi
och dödliga frieri

till mitt försök
att gå upp i rök

Dock
är det uppenbart
och
ganska självklart

att ta sig en prilla
för att slippa må illa




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-01 02:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hmm m
Jaa det är nog kanske det
Men svårare sluta Möka?
;)
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP