Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Jag går till jobbet
genom röda höstlöv,
driver dem framför mig
så länge jag kan,
vill stanna i elden
som omsluter mig
och kanske bara idag
får mig att brinna av liv




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-01 19:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Omgiven av eldröda flammor kan jag inget annat än njuta av livet
2021-10-02

    ej medlem längre
Jo, till slut brinner ju elden ut, men dikten andas mer förhoppning än uppgivenhet.
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta