Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa min passion

 

Dans är min passion

 

samklang i röresle - möte i musik 

för mig i en stilla blues

låt min kropp bli ett med dina händer

sakta röra sig till musiken som flödar

rytmen för som hjärtslag i mitt bröst

inget runt om spelar någon roll

bara två kroppar som i samma vibration

 

frihet

lätthet

lek

 

mmm det är hel-het i mig

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-07-28 12:15



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Att läsa det här får mig att vilja dansa Just nu! Får väl gå ut och ragga upp en kille Hehe

Perfekt beskrivit, grymt bra=)
2006-08-03

  ***Wicke***
Härligt, sensuellt, berättande.
Mer av sådant.
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv