Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

Den ensamstående mamman jagas
över heden, upp i trädet
och ner, när hon måste finna föda
till sig själv och sina ungar
Gapande, glappande käftar
finns överallt i mörkret,
hon famlar sig fram mot ljuset,
förståelsen och tryggheten
men överallt finns det fällor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-02 12:44



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Några starka ord till den ensamma mammans ära.
2021-10-02

    ej medlem längre
Ingen tillvaro man önskar någon …
2021-10-02

  Kungskobran VIP
Det är ett hårt liv, att äta eller ätas
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta