Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar öl och när jag skulle panta mina tomburkar hade affären stängt pantapparaterna så då fick mina burkar vara i mitt förråd här utanför min lägenhet och nu tycker jag det luktar öl i trapphuset pga. mig.


Nej, skratta inte!

Så fick jag åter min känsla för en Engelsk öl pub på Selma.

En Pub, som jag skulle döpa till "Charles den Stora" efter
mitt besök på Slottet den där kvällen i London på 70-talet
eller den där dagen i stan då...ja, ni vet.

Nu låter det här som en dagbok men nej, det är något
mycket mera, det är historia!

För vem vet vad som döljer sig där bakom?

Charles den Stora, är och förblir våran hemlighet.

Nej, jag menar inte så!

(I telefonen hörs ett "-Har du varit med Charles"?)

Nej Herregud, jag kallar alla som är superviktiga
för Stora, en stor och viktig person för samhället.

Och de små?

Är det vi det, eller?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-03 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP