Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgloben



påbörjat en ny resa
in i det okända
finner jordglobslampa
i sopcontainern
yttre speglar inre världar
finner nya möjligheter
navigerande i jordglobsljus




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-05 11:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om viljan att resa i det okända.
Hoppas att resan blir till glädje.
2021-10-06

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärd fin dikt
inklusive Lustverkets kommentar :-)
2021-10-05

  Lustverket VIP
Förr hade alla hem en jordglob. Nu ligger de på tippen. Vad är symboliken i det??
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP