Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kindbenens glaserade ton

det är tillfälligt,
det finns inget behov
av upprepning

genom brinnande golvlister
söker jag själavård

levande fackeltåg
under mina fötter

frågan är
när allt började

vem besörjer
det brända köttet

kroppen
som i helhet
gett upp

kindbenens glaserade ton;
eldbågens vackra
färgsättning

en vimmel av ögonmått,
som slår fel

och självantändningen
är ett faktum




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-13 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP