Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de avbrutna ackordens omslutande behag

vi svävar
mellan lätta toners
tyngd

hålls samman
av klaviaturens
hårfina strängar

existerar genom
de avbrutna ackordens
omslutande behag

densiteten inom mig
förråder
villrådiga känslor

en rädsla
för tystnadens
finalitet




Fri vers (Fri form) av Struntstrunt VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-14 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Struntstrunt VIP