Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

Tänk att få vakna
en krispig morgon
fylld av hög luft
och doft av gran

Tänk en ny dag
som trär sin
nytvättade klänning
över dig

Tänk att få vakna
helt utan smärta
när solens strålar
skrubbar världen ren




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-14 18:00



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det var en underbar dikt! Tack Elin - du gjorde min kväll mjuk och varm!
2022-04-28

  Sparvögat VIP
En fin önskan om en dag i frihet…
2021-10-14

    Sefarge VIP
Ljuvligt att kunna ta
emot det lilla glömda
Ack så betydelsefulla.
I den stora helheten!
;)
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten