Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös

Skriv dina drömmar i kondensen på vindrutan.
Rita upp planen med osynliga streck mellan stjärnorna.
Viska stegen till höstvinden och signera med ditt namn i sanden där vågorna bryts.

Nu kan ingen ta dom ifrån dig




Fri vers av aloc VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-15 07:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snyggt!
Coolt språk!
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP