Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en text till dig, du som skyddat mig i hemlighet, du där ovanpå


I sanning är vi fria

Det finns en man och en kvinna, ovanpå mig
de känner sanningen och härdar ut denna tid
en fruktansvärd tid först i ovisshet nu i vishet

av allt demonerna gjort mot oss så söker vi frid

Ni vill prata med mig

ansiktet där framför mig


det gör ont i min själ och kyrkan jag ger farväl


allt oväntat är inte sjukt

nu ber jag stillhetens bön

och önskar vi kan känna vänskap med varandra

vi som är utsatta för demonernas skrattfyllda hat



det här är en text till dig du som skyddat mig i hemlighet

och det som är fel kan om vi önskar vändas till något gott


alltid försöka förstå


I sanning är vi fria





eller läste jag bibeln fel




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-16 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP