Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Högtid

låt alla veckodagar vara levande

 

att lysa upp vardagen 

 

gör dem till en högtid




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-18 19:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

då vi omger oss med skönhet i naturen formuleras orden
omgivningens brus förstör och då infinner sig inte poesins musa.

fint
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP