Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimfrostens tungkyssar

 


Vildsint vinande,
som en maskros bland liljor,
rufsar du till snögloppets frisyr
och korsfäster den svartklädda vintern
med Ikaros bödel som förlösande änglamakerska.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-19 00:56



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Spännande och komplex text full av dynamik och rörelse och fantastiska, fantasieggande bilder ! Jag läser det som ett drama om solens förlösande kraft ! Bokmärker !
2021-10-22

    Lena Staaf VIP
Starkt, vackert!
2021-10-19

  Elin Holmsten
Brilliant
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP