Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avboka morgondagen, vänd existensen ryggen, bränn framtiden på bål.


Öppen kista?

 

 

Livet - denna utdragna svordom -

ruttnar som en svart skilsmässobukett

och skrattet från mina minerade lungor

exploderar i vildsint tystnad.

 

 

Döden - denna hänryckande komplimang -

frodas som ett fnask på Almedalsveckan 

och bultandet från min hjärna 

viskar sönder kacklandet...

 

 

öppen kista och vita liljor, lilla vän?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-22 15:17



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Jag blev inspirerad till inskickad Likplundring
2021-10-23

    Sefarge VIP

Betänkansvärt skriftat
Innan Liemannen
kommer på visit
Hinner ändå
Vissa att
kunna
Utföra
ett och
annat. ..?




2021-10-23

  petter rost
Boooff – så är det då sagt, med en emfas som få utöver dig är mäktiga...
"Livet – denna utdragna svordom –"
... en i dunder ruttnande sång i perfekt ansad poetik. Du är inte den som plötsligt bara råkar rapa ur dig en orddiamant, du vet precis vad du gör och varför – du behärskar till fullo poesins möjligheter att i form och innehåll gestalta mening och melodi i "denna utdragna svordom"! Jag andas in...!

2021-10-23

  Kungskobran VIP
Dödens komplimang
har en dyster klang
ler i mjugg
med lien i högsta hugg
2021-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP