Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hälsning från min barndoms gosedjur


Min elefant

MIN ELEFANT

Hårda tårar haglar
från stora elefanter
och ger mina naglar
mörka sorgkanter

och färgar den ram
som formar mitt namn
till den stora kram
som bor i min famn

Det är dock sant
att när jag var fyra år
var det en dockelefant
som läkte mina sår




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-23 19:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Söt!
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP