Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster i natten

Jag drömmer,
sover lugnt.
Sen kommer det,
helt utan förvarning.
Ni stör mig,
ger mig ingen ro.
Skriker och gapar,
och väcker mig.
Sen är ni borta,
för stunden...
Tar några timmar,
tills jag vågar somna om.
Återigen stör ni mig,
låter mig aldrig vila...
Ni säger åt mig,
gör si o gör så.
Jag vill inte,
men tillslut lyder jag ändå.

PH 7/2 2021




Fri vers av Pysseltanten_40
Läst 40 gånger
Publicerad 2021-10-24 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pysseltanten_40