Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av texten stulen av stefan sundström


Hugga i sten

Varför skriver du
Så korta texter

Därför att jag hugger ut orden
Ur ett berg

allt tar sin tid

Men skrattar du aldrig
Jo åt kungen
Skrattar jag gott

När han kommer gående
På jorden
Med sitt högmod

Fiskmåsarna vaknar
Lovprisar Allah
Och tackar

För ännu en dag

Pundare
Och miljonärer
Offren
Och de skyldiga
Till morden

Alla ska i jorden





Övriga genrer av Ali D
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 01:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och du, med din avund.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D