Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

Vissa höstlöv
åldras vackrare än andra,
det finns historier
berättade i dem,
färger åt alla håll
där de ligger stilla,
nästan döda, på marken




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-27 12:16



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Fantastiska rader om hösten
2021-10-27

    Askanden
så mycket det ryms i den metamorfosen från grönt med stänk av gult till brun död
2021-10-27

  morgonstjärna VIP
Det har jag även lagt märke till en del är mer ömtåliga för frost, liksom vi människor.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta