Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhandling

Mitt inre spiller över
Jag kan inte ta emot
dessa upphetsade hundar

Jag dras ner av deras
dregel, blir blöt i håret,
vet inte vart jag ska vända mig

Jag är ovan att hantera hundar
och hundarna vet inte hur de ska
hantera mig. Den tredje parten,

vår skiljedomare, har inte kommit än
Jag slinker undan, hittar ett gömsle
mellan vattenslangen

och fjolårets lökar. Där sitter jag
tills klockan klämtar och
förhandlingarna återupptas igen




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-28 10:26



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ett intensivt, starkt kännande diktjag, som ibland har svårighet att hantera starka känslor. Detta intryck får jag av dina underbara dikter!
2021-10-29

  Solstrale VIP
En säker och genomtänkt metafor! Skarpt!
2021-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten