Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~~~~~~ BE-FRI-ANDE ~~~~~~~

 

 

 

 

 

 

Frihet 

 

intet att jaga

 

-ej heller att fånga

 

Fri-het är lev-ande liv

 

Be-friade viljan

 

tillåt-ande

 

var-ande

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-29 00:14



Bookmark and Share


  karenina VIP
Att bara vara
2021-10-30

  alicja lappalainen VIP
det finns frihet från och frihet till
2021-10-29

  Trädskugga
En varelse kom till en annan värld där inget fanns av flärd var dag var väl inlärd
2021-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen.

2021-10-29

  Foohexa
Uppenbart
Tjäna pengar
Till egendom
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria