Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, titeln är snodd från herr Zimmerman. Jag är en tjuvaktig skata. Och det här är skrivet på fem minuter. Bara ord… ord utan vingar eller blod.


Det är lugnt morsan, jag blöder bara!

 

 

 

 

Eldkastaren i bröstet

Ryter sina strofer Acapella

Bland knytnävsstora hagelklot

I ett övergivet samtal

Om självvalda missfall

I en värld som kramar sina förtryckare

 

 

 

Barnet som lämnades i skogsbrynet

Kryper för överhetens despoter

Några tårar mot en flaska välling

Piskrapp av kärlek och omsorg

Spjälsängen frontalkrockade

Med hånet och ironin

 

 

Rister du för mig, älskade fiende?

Är du en näve i min livmoder?

Kallar du mig för en vandrande abort?

Vaggar du mig till sömns med örfilar?

Målar du eightballs runt mina ögon?

Då älskar jag dig för evigt

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-01 15:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Perfekt käftsmäll!

Brinn-ande!

Tack!

<3
2021-11-01

    Lena Staaf VIP
Ännu en av dina genialiska dikter med pungsparkar mot ett illasinnat samhälle.
2021-11-01

  SatansSon VIP
den här ovanligt bra för poeter.se. fem getingar.
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP