Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörda mig med kärlek

 

Kring skjulet runt hjärtat

finns taggtråd och plåt:

Och muskeln bak bröstet

den når ingen åt.

 


Endorfinet är reglat,

passionen är stängd.

Ty brännskadad ser man

helst Amor bli hängd.

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-01 16:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Bildrik, elegant och gripande text om hur förlorad kärlek gör att man barrikaderar sig och ( kanske ) inte vågar älska igen . . . Du skriver så visuellt, alltid spännande och berörande !
2021-11-03

  Kungskobran VIP
Sveket talar i denna starka dikt
2021-11-02

    Sefarge VIP
Aningens Vikinga-stuk
Känsla i modern men
kärv skrivelse tappning!
Bravo!

2021-11-01

    Lena Staaf VIP
Rytm och rim, härligt, med ett sorgligt innehåll.
2021-11-01

  AiA Maria den fria


Avskalat
Smärtsamt

Vackert

-hjärta ”bakom”

<3<3<3
2021-11-01

  Staffan Nilsson

Koncist, vackert, hemskt; mest vackert!
Både i form och uttryck.

2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP