Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Sorgen drabbar oss
Håller oss fast i mörkret
Griper tag i våra hjärtan
Vrider om

Smärtan är oändlig
Känslan av overklighet
Önskan att förändra skeenden
Att kunna vrida klockan tillbaka

Sömnlös timme efter timme
Vaknar upp i verklighet
Känner kylan griper tag
Vrider runt i sängen

Sötman är bitterljuv
Minnen av det som en gång var
Frågor som aldrig får svar
Minnen är allt som finns kvar

Ser framåt
Gläds åt det som varit
Saknar, men sörjer ej mer
Kan tänka andra tankar

Styrkan fyller mig
Tacksam för det jag fått
Tacksam för år som gått
Ljuset träder åter fram




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-02 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP