Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålar

vissa tjejer är som nålar.
dom är lika smala.
deras ord lika vassa.
dom lämmnar små djupa sår.
sår, som ingen annan ser.




Fri vers av Teop
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-07-29 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop