Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa

Jag vet att jag kan göra det.
jag vet att jag vill göra det.
vad kan hindra mig från att göra det?
du kan.
du vill.
jag kan inte hindra dig.
om jag inte kämpar för mitt liv kommer du att krossa mig.
det vet du.
jag måste fortsätta.
måste hitta rätt väg.
svår labyrint.
livets labyrint.
springa.
Springa fort.
måste hinna.
jag ser målet.
jag snubblar.




Fri vers av Teop
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-07-29 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop