Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt!

Förlåt för att jag inte super, röker eller knarkar. Förlåt för att jag inte följer modet. Förlåt för att jag inte ser rätt ut. Förlåt för hur jag tänker och tror. Förlåt för att jag inte kan sjunga. Förlåt för att jag ändå sjunger. Förlåt för att jag är oskuld. Förlåt för att jag inte älskar honom på rätt sätt. Förlåt för att jag bryr mig för mkt om andra människor så jag knappt hinner med mig själv. Förlåt för att jag har min fantasi. Förlåt för att jag fortfarande vill vara ett barn. Förlåt för att jag älskar sagor. Förlåt för att jag dräper drakar i snöbetäckta skogar. Förlåt för att jag inte vill vara som du. Förlåt för att jag sover till två om jag kan. Förlåt för att jag inte sminkar mig. Förlåt för att jag har olika sorters strumpor på mig. Förlåt för att jag kan citera hela ”Finding Nemo”. Förlåt för att jag gråter till sorgliga filmer. Förlåt för att jag samlar på änglar. Förlåt för att jag vill bli kär. Förlåt för att jag inte tycker om ordet ”bög” som skällsord. Förlåt för att jag älskar att skriva. Förlåt för att jag inte gillar Madonnas låt. Förlåt för att jag inte svär.
Förlåt, men detta är jag. Get over it!




Fri vers av Teop
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-07-29 13:33



Bookmark and Share


  Paigen
Man ska ALDRIG ursäkta sig för den man när, bara ursäkta hur man beter sig.
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop