Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fasad

Med läppar röda som rosor.
Ögon lika blåa som is.
Läpparna ler men ögonen gråter.
Ser ni inte?
Är hennes tårar osynliga?
Hennes leende förblindar er.
Sikta högre, sikta på ögonen.
Först då kan ni se hur hon mår.
Bakom sminket och skrattet.
Där finns en vilsen liten flicka.
En flicka med sorg.




Fri vers av Teop
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-07-29 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop