Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati

Du dyrköpta gåva
som många kämpade för
Du måste mig lova
att du inte försvinner och dör

Du brinner som en fackla
i mörkret här runt omkring
fast många tycks vackla
nu måste vi bilda en ring

Och försvara din existens
mot de som rycker och drar
och skapar stor turbulens
med lögner och falska svar.

Du dyrköpta gåva
du måste mig lova
att alltid stanna kvar.
Du är det bästa vi har.




Bunden vers av Rubus VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-04 09:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Demokratin är en bluff.
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP