Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Puts väck? Ja, tack!


Glöm mig

 

 

som emotionell böldpest

sprider sig dina synapser i mitt hjärta

kväkande som fyllkajor

ledsagad av reaktionär kärlek

 

 

och jag drömmer om att avskys

att försmås och föraktas

negligeras och nonchaleras

så jag äntligen får vila från lismandet

 

•••

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-03 18:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svidande snyggt.
2021-11-03

  Linda Olsson örn
Alltså som du leker med orden! Vackert som tusan. Respekt!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP