Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Död, bara död…


 

vill du vara min näsduk i natt

den som tänder en cigarett bak mitt bröstben

den fallne ängeln som ser allting klart

den som rubbar mina cirklar

och aldrig återskapar dem igen?

 

 

vill du var min, bara min, trots att jag är jag

axeln att vila tunga tankar mot

hjärtat som vågar låta mig ha fel

stjärnbilden som sänks ned i rykande lava

och fräter våra munnar till en?

 



 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-03 21:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Stor dramatik i dikten
2021-11-04

  AiA Maria den fria

<3<3<3
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP