Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skökan Justitia

 

Juristen gnisslar händer

och tvagar sina huggtänder

när han åderlåter prejudikat

med sloganen "Arvode ger frihet!"

som rättvisans omkväde.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-04 00:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
De gör bara sitt jobb, ju högre status advokaten har desto fetare arvode.
2021-11-04

  Kungskobran VIP
Skurken gick fri
arvodet blev stort
Han kommer igen
ger mig den stora penningen
2021-11-04

  AiA Maria den fria

Alltså...”Arvode ger frihet” säger f-n allt!

Tack för att du låter mig ja oss ta del av dina tänjda tankar som i en oförtröttlig evig rad av käftsmällar i väntan på att människan ska vakna!
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP