Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan

De möttes av en slump.
”Vilka vackra tänder du har.”
”De är gula.”
Han såg på henne som han ser på alla kvinnor.




Övriga genrer av Stefan Vrees
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-07-29 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees