Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket märkvärdig prosa

Han trycker ner hennes huvud hårt mot diskbänken och kör upp ett iskallt finger i hennes rövhål. Motståndsförsöken besvaras med tre hårda knytnävsslag mot nacken - \"It takes one to know one, she smiles\". Han pumpar sitt finger hårdare och hårdare upp i hennes anus, omtänksamt, som för att förbereda henne på vad som komma skall. Det är som om hålen i hennes kropp bjuder in honom på middag - \"She\'s a junkyard angel and she always gives me bread\". Ja, han är verkligen hungrig denna slakthusets aristokrat.

Hennes ansikte är nu utan känsel och synen grumlig. Hon skakar, fnyser, fräser, frustar, \"tralala tralala\", medan han pressar, plogar, plöjer, in-fogar sin påle i hennes internetuppkopplade avföringsutkast. Han är man, hon är kvinna, och 24 timmar om dygnet njuter de ömsesidigt av varandras kroppar.




Övriga genrer av Stefan Vrees
Läst 557 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-29 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En rå \"rakt på\"-text som kan tolkas
på många sätt, antingen kan man välja
att tänka att diktjagen har kommit överens
om lite rollspel och dominans för att
\"piffa upp sexlivet\" s.a.s, eller så
kan detta vara en beskrivning på det
våld alltför många kvinnor måste uppleva
i sina egna hem.
2007-06-25

    Cronopio
Det är alltid uppfriskande med lite övervåld så här på kvällskvisten.
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees