Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prolog

Jag satte mig på havet & luktade på oljan som flöt förbi.
Visst tyckte jag mig se ett och annat skotthål i koranen.
Bror katastrof rullade uppför berget i sin brandgula permobil.
Det stank urin & soltorkade tomater.

När hästen kom till byn
svalde han en klon
& blev yxmördad i örat.

Den kvinna jag trodde jag hade förälskat mig i
hade ingen brevvän.
Detta tog hårt på mina kroppsliga drifter.
& Vips... rakt i mitt affekterade ansikte
- Ajabaja...
& därefter väsendimma.

O, mina förtjusande analfabeter!
Mina groteska antipoder på andra sidan floden!
Jag rider bland molnen & fixerar mina smilband
i maniererade kontraktioner!

Ilska, Avsky, Förakt.
Befruktningsskador i analen.

SNART BÖRJAR SÅNGEN.




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees