Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaostifo bakom bröstbenet

 



Du tänder bengaler bak mitt bröstben.


Du anlägger mordbränder i hjärtmuskel.


Du fräser punkackord i mina pulsslag.


Du renar blodet i mitt opiatomlopp.


Du hånglar ihjäl ångesten och livsledan.


Du förädlar min tilltufsade barndom, med empati och andra obekanta begrepp.


Du får min bröstmuskel att slå dubbla magplask.



Du reser nu. Du reser ensam.


 


•••


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-04 12:35



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
...vem står kvar på perrongen?
2021-11-06

  Linda Olsson örn
Grymt.! Jag tackar dig och behåller denna som bokmärke
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP