Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Jonathan...


Hjärtelänk

och himlens alla stjärnor
ska jag länka samman
till ett skimrande hjärta.
I juninatten ska du se
det hjärta som är mitt,
som slår för din skull,
som lever för dig,
i minnet av dig.
Du tillhör stjärnorna nu
och andra blåa himlar
och
aldrig har juninatten
varit så vemodsvacker som nu.

Det finns en livstid av saknad
och den är min.




Fri vers av Änglaögon
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-04 12:58



Bookmark and Share


  Feminaz
Ord som känns ända in i andningen. Ord mättade med kärlek och saknad...förmedlade i skönhets prakt. Vackert hjärta tänker jag<3
2022-04-03

  Anya VIP
Så gripande och vackert. Känner med diktarjaget. Saknaden känns genom skärmen.
2021-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar evig moderskärlek.
2021-11-05

  ULJO
Så fint skaldat
2021-11-04

  Sparvögat VIP
Så berörande, saknaden känns…
Så ömt vilar sorgen i dina ord i samklang med längtan som speglas i ett underbart foto…
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon