Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Jonathan…


Minnenas höstträdgård

Tårar faller i höstregn.
Jag saknar dig
när sädesfälten mognar.
Var finns du nu när
löven släpper taget om tryggheten?

En virvlande dans i höstlandet
med en liten barnahand i min.
En höstlig bris
och våta fötter i daggräset.
En vit fågel på väg bort i
ekon av min saknad.

Ur smärtans djuphet
ställer jag frågorna
men
i höstvinden finns inga svar.
Vilsna tankar medan
saknaden färgar
himlen purpurröd.
Jag smeker ditt fotografi.
Mjuka barnafötter
och skymten av ett leende.

De är så vackra,
så värdefulla
minnena från en annan höstträdgård.

Copyright text och bild/Änglaögon




Fri vers av Änglaögon
Läst 150 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-09-17 15:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Smärtsam, mjuk och fullt av längtan.
2022-09-18

  Kungskobran VIP
Sorgligt vackert
2022-09-18

  Angélica Kloberg VIP
Griper hårt tag om hjärtat och bäddar in den djupa känslan av saknad i ljuset av höstens färger. Vackert och sorgligt!
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon