Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknar vår älskade pojke extra mycket i kväll...


Modershjärta

Vart reser vi egentligen
den där sista morgonen
när solstrålarna
färgar himlen purpurröd?

när vi faller
likt solglitter som
sakta dalar mellan fingrarna.
När vi omfamnas av vindarna
som för oss bortom okända stränder.

Vandrar någon där bredvid oss då,
där i de sista skälvande sekunderna?
Hör någon våra ord?
Känner någon hjärtats sista slag?

Modershjärta
när saknaden är som störst

för vinden med sig en stilla hälsning,
en lugn bris
som ett andetag,
som en smekning över kinden.

Allt är bra nu.

Copyright Änglaögon




Fri vers av Änglaögon
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-31 18:59



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Sån underbar poesi om saknad och sorgen utav ett barn.

Den gick rakt in i hjärtat.
2022-04-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vemodig och vacker dikt om saknaden! Berör
2022-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din fina text, vet hur det är att förlora ett barn.
2022-04-01

  Kungskobran VIP
Så fint
2022-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon