Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluster av obegripligheter

Ett kluster av obegripligheter
angriper förnuftets tunna hinna
Jag försöker värja mig
och rör mig ängsligt längs
verklighetens strömförande stängsel

Jag fastnar ideligen i gränskontrollen
Tydligen är det jag som är svår att förstå
Vakterna frågar mig gång på gång
vad jag vill säga med denna text
som faller samman vid minsta beröring




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 208 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-11-04 18:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text med många bottnar som öppnar för min fantasi.
2021-11-09

  Kajan VIP
Mångbottnad text och en bräcklighet blir för mig synlig.
2021-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text att läsa och begrunda.
2021-11-05

  Mats Edin VIP
Fantastiska formuleringar
2021-11-04

    Sefarge VIP
Känns igen. ..(på något sätt)
När spänningen blir
För stark,släpp efter
på lägre nivå. Men
fungerar måhända
ej för alla o envar?
;)
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten