Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinner vi?

Hinner vi?
Hinner vi börja om med sociala kontakter efter pandemin? Eller kommer snart en ny våg som stänger oss inne?
Varför förnya passet-Kommer vi att resa igen?
Varför beställa bord-Kommer någon?
Föreningsmöte-Nja…
Hinner vi? Eller är vi instängda för evigt?




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-05 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP