Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberbagatell 2

 

 

Dagen blytung och

grå livet har gått i stå

funderar en stund

varje dag är inte så

ibland är den lättsamt blå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-05 12:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Livgivande
Reflektion

Tack!
2021-11-12

  Bengt H VIP
Låter som något Nalle Puh kunde ha skrivit.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP