Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett kraftfält av ljus

Du är en härlig sång som ska bli sjungen. 

Du är ett kraftfält av ljus som ska explodera.

Du är vacker, efterlängtad, du är underbar. 

Din ensamhet ljuger, vi vet att du duger. 

Du är bjuden på en fest, vi älskar dig mest. 

En dag ska ditt ljus explodera i lycka och frid. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-07 01:52



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Amen till det
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP