Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftsamling…



När meningen med
vårt stora livsprojekt

Kan vara svårt
att greppa

och förstå i all hast

Ber vi om ro
ifrån vår oro

Och modet

att ta itu med allt det
som ändå måste göras

Med förnyad kraft

Efter en stunds vila
och lite rast











Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-08 14:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ibland grips jag av arbetslust, men då sätter jag mig ner och vilar en stund så brukar det gå över.
2021-11-09

  ULJO
Ibland behöver både kroppen och själen samla krafter för att orka. Det är viktigt med återhämtning.
2021-11-08

  alicja lappalainen VIP
"Men det är
mycket
man inte rår
över"
Varje resa ha sitt eget mål okänt för den som reser
2021-11-08

  AiA Maria den fria


Tack!

Valet att ”stanna upp”
kan vara(är)avgörande
för fortsatt resa


Tack!

2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP