Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna dagar

Att hitta tillbaks till min blomma
är för mig nödvändigt och kärt
när vilsen jag vaknar i skogen
utan kompass på min färd

I halvdunkla dagar jag vandrar
på stigar som leder mig vilse
Töcknet som täcker mitt huvud
hindrar mig från att inse

Att bara genom att släppa
det min tanke gjort till lag
kan en hjälp ifrån själen
ögonblickligen tysta mitt jag

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-12 10:42



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fint om djup
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP