Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund till

Jag levde aldrig livet
Det var bara mitt val men
jag skyllde allt på dig
Och nu har du lämnat mig så
vad har jag kvar
Förutom ett tomt vinglas och
en flaska som stått framme alldeles för länge
Om jag dricker upp allt och flaskan gjort sitt
har jag ingenting kvar av dig
För det var det sista som du lämnade innan du gick
vi sa farväl utan att säga orden och
jag vet att det är över men
Kan du inte bara låtsas som att allt är som vanligt
för en stund
Bara en liten stund




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-13 00:38



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Berörande.
2021-11-13

  Koloristen
"Kan du inte bara låtsas som att allt är som vanligt för en stund Bara en liten stund"

Word!
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas