Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Du kan ge
Du kan ta
du kan få hela mitt hjärta att gunga i hamn

en stilla våg
en varmande hand
tänder en låga jag inte trodde fanns

en drömmande kyss
en helande famn
förvandlar mig till en kärlekens man

sommarvärmande böljor har
lagt sig och ebbat ut

flyter du in
med värmande leendets ljus

och tar mina sinnen
min själ
till en underbar värld

som jag hoppas och önskar
att jag för alltid är värd




Fri vers av almqvizt
Läst 798 gånger
Publicerad 2004-10-28 03:24



Bookmark and Share


    Elin E
Väldigt vacker kärleksdikt.Inget överdrivet och bra rytm och sådant.Känns äkta och varm.Fint språk.
2004-10-30

  Markattan
En mycket vacker dikt om kärlek.
2004-10-28

    Malin Johansson
är fint, likaså in dikt =)
2004-10-28
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt