Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du betyder ofantligt mycke.tack för att du kom in i mitt liv


Till Min Kärlek

Kärleken växer sig
stark i min själ
likt ekens
kraftfulla näringsrötter

Planterade varsamt
och försiktigt
ett evigt kärleksfrö

Med känslosprön
fumlandes nyfikenhet
vattnade vi nyfiket
på våra liv

Med din härligt
vackra barm

Din otroligt
underbara charm

Fick du mig
att äntligen ro
båten i hamn

För du är
mina drömmars
drömmar

Du är kvinnan
jag alltid önskat




Fri vers av almqvizt
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-10 19:30



Bookmark and Share


  Cris
Kärlek i fin förpackning

gillar stycket:

"Med känslosprön
fumlandes nyfikenhet
vattnade vi nyfiket
på våra liv"

vackert poetat
2006-11-10

  prinscess VIP
otroligt vackert diktat om den fina kärleken
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt