Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart att känna pirret känslan kärleken......


En Stilla solstrimma

Du ligger där
i min varma säng
så ljuvligt klar

En stilla solstrimma
andas dina ljuva andetag

Viskar blundande
kärleksord i ditt öra

Målar ett evighetshjärta
runt dina underbara bröst

Läppar som smeker
våra drömmars törst

Fingrar som eggar
kärleken när den
är som störst

För du är
den ända
och allt
jag vill ha
intill mitt bröst




Fri vers av almqvizt
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-11-10 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt