Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgondrömmar

Morgonljuset strålar dansar
utmed min nakna rygg

Tankarna dröms
om dina varsamma fingrar
som utforskar sig fram

Kyssars och läppars smek
trollbinder oss
i en het kärlekslek

För nu denna
vackra morgon
påbörjar vi dagen med
ett underbart sensuellt förspel




Fri vers av almqvizt
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-09-13 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt